Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Mesterséges intelligenciával a körforgásos gazdaságért, az autózásban is

2022. március 31. - Várkonyi Gábor Autóblog

A legkörnyezetkímélőbb autó a le nem gyártott autó. Annak érdekében, hogy kialakuljon a valódi körforgásos gazdaság, rengeteg dolognak kell megtörténnie, az autóiparban is.

auto-679874_960_720.jpg
Ezek közé tartozik, hogy jobban tudjuk kihasználni azt, amit már beépítettek korábban egy járműbe. A gyártói garanciával kínált, második életét megkezdő bontott, felújított alkatrészek létrejötte közben az egyik legköltségesebb elem a leválogatás. Ez az a folyamat, amikor elválasztják egymástól a használható és a kidobandó alkatrészeket. Ez egy munkaerő igényes, és ezáltal költséges folyamat. A mesterséges intelligencia bevetése kifejezetten erre a feladatra növeli a költséghatékonyságot és a kiválasztás pontosságát. Erről a kutatásról beszélgettünk a Millasreggeli Futómű rovatában.

Nézzétek vissza az adást a Millásreggeli Youtube csatornáján!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7217793925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása