Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Egy felmérés szerint a vásárlók a hagyományos gombokat preferálják az autókban

2020. november 23. - Várkonyi Gábor Autóblog

126820891_793175281480532_5298216379856487750_o.jpg
A vásárlók a hagyományos gombokat preferálják az autókban.

Aki vezetett már autót életében, az talán érti is, hogy miért. A YouGov a mobile.de megbízásából készített egy felmérést az autókban használt kezelési módokkal kapcsolatosan.

A reprezentatív felmérésből kiderül, hogy a felhasználók 37 százaléka a teljesen hagyományos gombokat részesíti előnyben. A gombok és érintőképernyők kombinációját 22 százalék szereti. Az érintőképernyő és/vagy gesztusvezérlés 16 százalék számára a legjobbnak számító megoldás. Főleg vagy kizárólag hangvezérlést minden tizedik autó használó tart jónak.

Igazi gombokat az ablak emelők működtetéséhez, a klíma beállításához és a hangerő szabályozásához szeretnének az autósok. Remélem Diess Úrhoz is eljutott a felmérés.

A biztonsági szempontból legjobbnak a hangvezérlést tartják a vásárlók, a válaszok szerint azért, mert ez a legkevésbé figyelemelterelő. Hátrányként jelölték meg ezeknek a rendszereknek a megbízhatatlanságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr3216294568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása